Auto stoel reiniging

Vuile autostoelen geeft onrust en kan uw rijplezier verpesten. Het schoonmaken van autostoelen kost echter veel tijd en geeft vaak niet het resultaat dat u graag wilt. Ceder Multicleaning kan u helpen met professionele autostoelen reiniging. Vlekken, schinmel, braak, eten, drinken, nare geurtjes en vuil worden moeiteloos verwijderd. Tevens doen wij de automatten en het interieur er als service gratis bij. Het resultaat is een interieur dat als nieuw is en het lijkt het alsof u weer voor het eerst in uw auto rijdt.

 

Boot                           Bestelbus             Vrachtwagen                      Camper                         Vliegtuig 

VOOR ALLE TYPE VOERTUIGEN

Uw auto, vrachtwagen, boot, caravan,  camper, bestelbus, worden op professionele wijze gereinigd met gegarandeerd resultaat!

Wij komen naar u toe, op de locatie en het tijdstip dat u het beste uitkomt. Dus bij u thuis, uw bedrijf, in de haven op het vliegveld of op een andere locatie die u vooraf heeft aangegeven.

Als we uw wagenpark schoonmaken, doen we dat samen in overleg met u wat zo efficiënt mogelijk is dat u weer snel beschikbaarheid heeft over uw voertuigen.

 

Hoe werkt auto stoel reiniging?

Een autostoel reiniging begint met het grondig stofzuigen van uw autostoelen. Zo worden kruimels, vuil en stof verwijderd. Daarna volgt de behandeling met de borstel machine, door de trilling van de machine wordt de viezigheid die dieper in de autostoel zitten (en u niet met een gewone stofzuiger kunt opzuigen zoals bijvoorbeeld kruimels en huidschilvers) omhoog geborstelt en verwijderd. Na het los borstelen van al het losse vuil worden de eventuele vlekken/kringen voorbewerkt. Daarna wordt de gehele autostoel ingespoten. 

Hierna wordt de bekleding van uw auto besproeid met milieu vriendelijke producten en worden alle hardnekkige vlekken ingespoten met een professioneel en duurzaam reinigingsmiddel. Nadat het reinigingsmiddel goed in de vlekken is ingetrokken borstelen we het reinigingsmiddel in op de vlekken, zodat al het vuil uit de bekleding wordt losgemaakt. Hierna volgt een dieptereiniging, waarbij gebruik wordt gemaakt van een krachtige sproei-extractie methode waardoor vuil en vlekken van de zitplaatsen worden verwijderd en afgevoerd. We nemen de auto matten gratis mee in dit proces. Hierna volgt een inspectie om te zien of het gewenste resultaat is behaald.U kunt uw auto al na enkele uren gebruiken.