HOTELS

Wij reinigen uw hotelkamers en lobby van top tot teen. Voor het diepreinigen van matrassen, gestoffeerde stoelen/zitbanken, en bedden bent u bij Cedermulticleaningaan het juiste adres. Wij zorgen dat uw hotelkamer/lobby weer een volledig frisse uitstraling heeft voor een top verblijf van uw gasten!

BIOSCOPEN EN THEATERS

Stoelen in bioscopen en theaters kunnen behoorlijk wat te verduren krijgen en de uitstraling van uw zaal aantasten. Duizenden bezoekers maken gebruik van de stoelen. Cedermulticleaning krijgt de moeilijkste vlekken uit uw stoelen en banken. 

KANTOOR, WINKELS, HORECA 

Na intensief gebruik kunnen de meubels in uw kantoor ruimte of winkel er ‘uitgeleefd’ uit zien. Bij Cedermulticleaning is het onze specialiteit om uw meubels weer hun oorspronkelijke frisse uitstraling te geven en draagt zo bij aan een positieve ervaring van uw personeel en klanten.

Kantoormeubilair wordt zeer intensief gebruikt en vaak ook door verschillende werknemers. Werknemers hebben namelijk niet altijd het gevoel dat ze ‘zuinig’ moeten zijn op het kantoormeubilair. Als het kapot is koopt de baas wel weer nieuw meubilair. Koffie, etensresten, kauwgom, make-up en stiften kunnen lelijke vlekken maken op het kantoormeubilair. De vervanging van kantoormeubilair kan dan ook behoorlijk duur uitpakken.

vieze bureaustoel
happy employee

Grote beurt

Naast het reinigen van losse kantoormeubelen zoals bureaustoelen of banken, kunnen wij uw kantoor meubelen ook impregneren. Zo bent u er zeker van dat uw totale kantoor meubilair jaarlijks in topconditie verkeert. Uw medewerkers ervaren dan het hele jaar schoon en fris kantoor meubilair, waardoor de neiging tot achteloze vervuiling wordt teruggedrongen. En wat is er nou heerlijker dan te werken in een schone en frisse omgeving.

 

Reinigen = levensduur verlengen

Bureaustoelen en bedrijfs banken zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit vereist speciale aandacht bij het reinigen. Onder druk spuiten we een biologisch afbreekbare reinigingsvloeistof in de stof, door de reactie komt het zichtbare en onzichtbare vuil los en vervolgens wordt het vocht en vuil vacuüm afgezogen. Met behoud van kleur is uw kantoormeubilair weer als nieuw. Alleen dan tegen een fractie van de kosten door vervanging! Zo verlengt u de levensduur van uw kantoormeubilair en kunt u grote investeringen over een langere periode afschrijven.