Hoe werkt meubels impregneren?

Het impregneren is een preventieve behandel methode om te helpen vlekken makkelijker te verwijderen. Het impregneren kan het beste gebeuren bij een nieuwe bank of een bank die net gereinigd is.

Bij impregneren geeft u uw meubel een een ecologische beschermende laag die vuil en vlekken afstoot. Bij het impregneren geven wij uw meubels een impregneerlaag met een moleculaire structuur die er voor zorgt dat het vuil zich niet goed kan hechten aan de bekleding. Doordat het vuil niet meteen in de vezels kan trekken heeft u de tijd om de vlek op te deppen.

Kunnen mijn meubels ook geïmpregneerd worden?

Impregneren is mogelijk op alle meubels met materialen van stof. Denk hierbij niet alleen aan een bankstel of stoelen want ook uw tapijt kunnen wij voor u impregneren.

Ceder Multicleaning maakt alleen gebruik van duurzame impregneer middelen. Hierbij hebben we gekeken naar wat het beste is voor uw meubels en gezin en wat het beste voor is voor het milieu. 

Waarom zou u uw meubels impregneren

Door uw meubels te impregneren verlengd u de levensduur van uw meubels en denkt u aan het milieu en uw portemonnee. De meubelstof wordt beschermt, en er ontstaat een onzichtbaar laagje op de meubelstof. Dit laagje is ook niet te voelen of te ruiken. Maar na het impregneren van uw meubelstuk merkt u wel dat vlekken makkelijker worden afgestoten. Impregneren is zeker aan te raden bij nieuwe zitmeubels of pas gereinigde meubels.