Waarom tapijten laten reinigen?

Wollen en synthetische tapijten, hoogpolige en laagpolige tapijten, licht- en donkergekleurde tapijten... Er zijn veel verschillende soorten vloerbedekking die allemaal hun eigen reinigingsmethode nodig hebben. Elke dag wordt er gelopen over het tapijt, de hond of kat ligt er lekker op en dan dan zijn er ook andere soorten vlekken en ander vuil dat in de vezels terecht kan komen: Koffie, wijn, honden en katten haren, kauwgom, pizza, ...

Wij bij Ceder Multicleaning hebben de juiste kennis, ervaring en materialen om vrijwel elke soort vlek uit elke soort vloerbedekking te verwijderen. Bovendien laten we door het gebruik van onze hoogwaardige reiniging uw tapijt snel weer droog achter. U kunt er dus weer snel op lopen.

Zelf stofzuigt u natuurlijk regelmatig zodat het grote deel van het stof, zand en ander los vuil komt. Maar wat doet u als u een hardnekkige vlek ziet? Met onze vezel diepte reiniger gaan we tot diep in de vezels en zuigen meteen alle vuil en viezigheid op. Ideaal voor mensen met een allergie voor stof of huishoudens met dieren. Het resultaat zal ook meteen zichtbaar zijn.

We zullen het tapijt ook insprayen met een biologische afbreekbare spray wat goed is voor uw gezin en het milieu waarna alle geuren verdwijnen en u weer met een fris gevoel in huis zit.