Meubelreiniging

Het reinigen van meubels vergt een professionele aanpak. Veel stoffen van meubels hebben een speciale behandeling ondergaan of is op een delicate manier geverfd. Niet alle reinigingsmiddelen zijn daarom geschikt voor meubelreiniging. Meubelreiniging zonder kennis van zaken is dus een risicovolle klus. Bij Ceder Multicleaning is uw meubelstuk dan ook in goede handen. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten die veilig zijn voor mens en dier. Met een professionele aanpak, krachtige meubelreiniger en reinigingsmiddelen zorgen wij ervoor dat uw meubels weer zo goed als nieuw zijn en dat ze weer een jaar mee kunnen.

Door middel van de sproei-extractie methode wat 100% de grondigste reinigingsmethode voor stoffen meubels is, gebruiken we een speciaal mondstuk waar warm water in de stof geïnjecteerd wordt en het vrijwel direct weer opgezogen en afgevoerd wordt samen met het vuil wat aanwezig is. We gebruiken de Kärcher Puzzi 8/1 C om het beste resultaat te behalen zodat uw meubels weer een frisse aangename geur krijgen en er weer uit zien als nieuw.

Voordelen reinigen meubel met tapijtreiniger i.p.v. stoomreiniger

door lagere temperatuur van het reinigingswater is de kans op krimp van het te reinigen oppervlak nihil

kans op verkleuring minimaal

veiliger in gebruik

lager energieverbruik

Het gebruik van een stoomreniger raden wij op basis van de hiervoor genoemde punten voor huishoudelijk gebruik af. De stoomreinigers worden veelal ingezet voor het reinigen van harde ondergrond.

 Werking tapijtreiniger

De tapijtreiniger sproeit onder druk de warme reinigingsoplossing in het te reinigen materiaal. Hierdoor wordt naast het oppervlak ook de onderste vezels bereikt. Hier kan het reinigingsmiddel het vuil los maken van de vezels.

Wij adviseren om na het sproeien ongeveer 5 minuten te wachten voordat het reinigingsmiddel en het hierin opgeloste vuil, op te zuigen met de extractiereiniger. Indien het te reinigen materiaal zichtbaar vuil was, wordt het door het zuigen direct zichtbaar schoner en hygiënischer. Bijkomend voordeel is dat de eventueel aanwezige geurtjes ook meteen verdwijnen.

 

Hoe werkt meubelreiniging?

Wanneer u ons inschakelt voor het reinigen van uw meubels, krijgt u eerst gratis een inspectie via foto of op locatie en een prijs opgave. Hierna start de meubelreiniging en worden de hardnekkige vlekken ingespoten met een milieuvriendelijke reinigingsmiddel. De tabletten die we gebruiken zijn vrij van bleekmiddel en omdat ze afzonderlijk verpakt zijn, zijn ze vriendelijk voor de huid en verbetert de hygiëne van uw bank.

We starten de behandeling met de borstel machine. Door de trilling van de machine wordt de viezigheid die dieper in het meubel zitten (en u niet met een gewone stofzuiger kunt opzuigen zoals bijvoorbeeld kruimels en huidschilvers) omhoog geborstelt en verwijderd. Na het los borstelen van al het losse vuil worden de eventuele overige vlekken/kringen voorbewerkt. Daarna wordt de gehele bank ingespoten.

Hierna volgt een dieptereiniging, waarbij gebruik wordt gemaakt van een krachtige sproei-extractie methode, waardoor vuil en vlekken van het meubelstuk worden verwijderd en afgevoerd.

Dankzij de iCapsol technologie is spoelen niet nodig, dus uw meubelstuk zal weer snel droog zijn en na enkele uren weer in gebruik te nemen. Hierna volgt een inspectie om te zien of het gewenste resultaat is behaald, want als u blij bent na de klus, dan zijn wij dat ook.