iCapsol reinigingstechnologie nu ook voor dieptereiniging

Op dit moment is een diepe tapijtreiniging door veelvuldig spoelen zeer inspannend en zeer tijdrovend voor de bediener vanwege de lange droogtijd. Als het spoelen echter wordt overgeslagen, kan dit ertoe leiden dat oppervlakken sneller vuil worden. Om dit te voorkomen, heeft Kärcher nu de beproefde iCapsol-reinigingstechnologie omgezet van tussentijdse reiniging naar dieptereiniging.

Dankzij de actieve stoffen van de iCapsol-inkapselingstechnologie is het tijdrovende spoelen na een grondige reiniging niet meer nodig. Hierdoor trekt er minder water in het tapijt, waardoor het tapijt sneller droogt en snel weer beloopbaar is; en als het spoelen wordt overgeslagen, betekent dit niet meer dat het tapijt snel weer vuil wordt.

Hoe werkt de iCapsol-inkapselingstechnologie?

De iCapsol middelen binden vuil en tensiden na reiniging en voorkomen zo dat afzettingen op de tapijtvezels achterblijven. Tijdens het drogen krijgen de werkzame stoffen van iCapsol een vaste, gekristalliseerde structuur. Deze kristallen kunnen bij de volgende onderhoudsreiniging eenvoudig worden opgezogen. Het resultaat: spoelen na een grondige reiniging is niet meer nodig.

In water oplosbare verpakking: eenvoudig en veilig aan te brengen

De kracht van dieptereiniging verpakt in een wateroplosbare verpakking: CarpetPro Cleaner RM 760 Tablet. Dankzij de eenvoudige hantering kunnen reinigingsmiddelen, indien nodig, snel en veilig direct ter plaatse worden gedoseerd zonder beschermende kleding. Nadat de tablet is opgelost, treden de reactieve ingrediënten in werking. Ze veroorzaken een zeer snelle vermenging van reinigingsmiddel RM 760 en water in de tank: de reiniging kan direct beginnen. Door het portioneren in tabletten is een verkeerde dosering niet meer mogelijk, wat kosten bespaart.

Geïntegreerde geurverwijderaar

Voor hogere hygiënenormen tijdens tapijtreiniging. Het nieuwe CarpetPro dieptereinigingsmiddel met geïntegreerde geurverwijderaar: CarpetPro Cleaner RM 760 Poeder en CarpetPro Cleaner RM 764. Tussentijdse reiniging maakt ook tijdwinst mogelijk dankzij een geïntegreerde geurverwijderaar: CarpetPro Cleaner iCapsol RM 768 OA.