Kantoormeubilair

Kantoormeubilair wordt zeer intensief gebruikt en vaak ook door verschillende werknemers. Werknemers hebben namelijk niet altijd het gevoel dat ze ‘zuinig’ moeten zijn op het kantoormeubilair. Als het kapot is koopt de baas wel weer nieuw meubilair. Koffie, etensresten, kauwgom, make-up en stiften kunnen lelijke vlekken maken op het kantoormeubilair. De vervanging van kantoormeubilair kan dan ook behoorlijk duur uitpakken.

vieze bureaustoel
happy employee

Grote beurt

Naast het reinigen van losse kantoormeubelen zoals bureaustoelen of banken, kunnen wij uw kantoor meubelen ook impregneren. Zo bent u er zeker van dat uw totale kantoor meubilair jaarlijks in topconditie verkeert. Uw medewerkers ervaren dan het hele jaar schoon en fris kantoor meubilair, waardoor de neiging tot achteloze vervuiling wordt teruggedrongen. En wat is er nou heerlijker dan te werken in een schone en frisse omgeving.

 

Reinigen = levensduur verlengen

Bureaustoelen en bedrijfs banken zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit vereist speciale aandacht bij het reinigen. Onder druk spuiten we een biologisch afbreekbare reinigingsvloeistof in de stof, door de reactie komt het zichtbare en onzichtbare vuil los en vervolgens wordt het vocht en vuil vacuüm afgezogen. Met behoud van kleur is uw kantoormeubilair weer als nieuw. Alleen dan tegen een fractie van de kosten door vervanging! Zo verlengt u de levensduur van uw kantoormeubilair en kunt u grote investeringen over een langere periode afschrijven.